Tastatur reparert på kjøkkenet

Apple-Bluetooth-Wireless-KeyboardI går fortalte tastaturet mitt at det begynte å bli litt lite strøm i batteriene og jeg ignrerte det selvfølgelig. Utpå kvelden gav tastaturet beskjed igjen før det døde.

Jeg fant nye batterier og satte dem i men ingenting skjedde. Jeg byttet batteriene igjen, men tastaturet lot seg fortsatt ikke skru på.

Google er ofte reddningen, så etter å ha rotet litt rundt på internettet på mobilen min viste det seg at det var mange som hadde hatt samme problem og det hadde løst det med litt aluminiumsfolie. I batteribrønnen er det en plastring selvfølgelig kontaktpunktet for batteriet. Det kan virke som om plastringen har løsnet eller forskjøvet seg litt så batteriene ikke lenger kommer i kontakt med noe metall. Litt aluminiumsfolie rullet sammen til en liten kule på størrelse med en ert sørget for kontakt og visp så fungerte tastaturet helt fint igjen.

Selv om det lot seg fikse ganske lett etter litt googling så må jeg si jeg er skuffet over byggekvaliteten på batteribrønnen. Jeg har riktignok byttet batteri noen ganger, kanskje 3-4, men jeg tror ikke at vi kan snakke om nevneverdig slitasje.

Lorem ipsum dolor sit amet.