SE W995, sommerens festivaltelefon

sony-ericsson-w995-hikaru-3.jpg

Festivalsommeren er igang, sog selv om jeg trives veldig godt med min iPhone så har nå festivaltelefonen også kommet i hus. SE W995, telefonene som har alt. Vel, alt jeg kunne drømme om før jeg fikk meg en iPhone ihvertfall. Første problem med den dukket opp da jeg skulle koble den på det trådløse nettet på jobben. Jeg måtte taste inn passordet på det knøtlille mobiltastaturet. Merker stadig at jeg forsøker og trykke på skjermen når jeg vil ha gjort ting. Ingen tvil om at jeg foretrekker touchskjerm fremfor mobiltelefoner med deres lett begrensede mengde knapper og manyer som ikke har utviklet seg de siste 10 årene.

Telefonen som sagt fin den, den har jo GPS, 3G, radio og alt som er gøy, men brukervennligheten hører til i forrige årtusen. Til tross for at den har mye mer muligheter enn min iPhone så kommer den nok snart til å bli lagt tilsides til fordel for min første generasjons iPhone. Den kommer derimot til bli brukt på festival da den har bedre handsfree enn iPhonen, og på festivla er handsfree viktig for meg.

Men.......

Sony Ericsson sin nyeste og feteste walkmanmobil lader ikke via USB kabelen, hvor teit er ikke det da? Alt lader da over USB kabel nå om dagen.

Lorem ipsum dolor sit amet.