Pentax K-x

pentax-k-x-dslr-camera-jpgEtter at Rasmus argumenterte for å ikke utelukke Pentax fra vurderingen min har jeg saumfart internettet og når jeg omsider sjekket ut hva Norske tester mente om Pentax sine bidrag til Speilreflekser i økonomiklassen ble jeg overrasket. Pentax K-x kommer ut som best i test hos Din Side og hos TV2 Hjelper Deg.

Jeg vet ikke helt hvor begeistret jeg er for at det bruker AA batterier, men utifra testene jeg har lest og spesifikasjonene så ser det jo ut til å være et veldig godt kamera sammenlignet med de andre i samme prisklasse. Og med den bonusen at jeg kan fortsette å bruke de gamle objektivene mine selv om de ikke vil fungere som de gjorde på mitt gamle kamera. 

2 måneder med negativ cashflow har gjort sitt med kontoen, så jeg har gitt meg selv valget mellom iPad og kamera. Ja takk, begge deler ville nok mange si, men i dette tilfellet betyr det at iPaden min nok vil få seg en nye eier i løpet av den nærmeste tiden og tar en tur i butikken for å kjøpe meg et nytt kamera. Enn så lenge så er det mer ekstrastæsj man kan kjøpe til et kamera enn en iPad.

Lorem ipsum dolor sit amet.