Aspire One vs iPad

acer-aspire oneRagnhild skal til Finland for å prate på et seminar i Turku. Så da var det på tide å blåse støv av min Acer Aspire One igjen. Vi har jo kvittet oss med de tre iPadene vi hadde med hjem fra USA så Aceren er nå den lille kjekke til tur igjen.

Det første jeg gjorde var selvfølgelig og oppdatere softwaren, men selv med up-to date version av alle drivere og slikt så merket jeg meg at den var betraktlig tregere enn iPaden var til e-post, surfing og slikt. Tastaturet er også litt lite for mine hender og det er nesten så jeg vil si jeg foretreker iPad tastaturet, men bare nesten.

Den har heller ikke i nærheten av samme lagringsplass eller batterikapasitet, skjermen er dårligere, men til gjengjeld har den slike ting som USB-porter, skjermutgang, minnekortleser og mulighet for tilkobling av internett via kabel.

Hvis jeg skulle velge i dag, etter å ha brukt begge, hva ville jeg valgt? 

iPaden så klart. Fordi med det lille tastaturet og den begrensede batterikapasiteten så ville jeg med Pages, Numbers og Keynote sannsynligvis vært mer produktiv med en iPad enn med en Aspire One.

Lorem ipsum dolor sit amet.