Tech

f/1,4 50mm

DSC00028Etter å ha sørget for at Ragnhilds nye iPhone 4 har fått de applikasjonene hun har brukt tidligere og en oppdatert kontaktliste, og klippet og kuttet i Simkortet hennes for å få det til å ligne på en microSIM så bar det ut for å finne noe til meg også.

IMGP1664505 gram med optikk fra Sigma. Jeg ble overrasket over tyngden på den, men så er det et solid stykke optikk. Nå kommer ikke et nytt og fancy objektiv til å gjøre meg til noen mesterfotograf, men jeg kan jo håpe at det vil gjøre det lettere å få frem de gode motivene. Jeg gleder meg til å lære det nye objektivet å kjenne. Sålangt har det blit med et selvportrett tatt på strak arm rett etter at jeg fikk objektivet på kameraet.

Misunnelsen er stor

Etter at Ragnhild for et par uker siden mistet telefonen sin i bakken og knuste skjermen har hun (les: vi) i spenning ventet på at en ny telefon skal dukke opp på døra. I går skal posten vistnok ha forsøkt å levere den, men på det angitte tidspunktet var vi begge hjemme og ingen forsøkte å ringe på for å levere. Nå har vi derimot printet ut hentelapp og hentet telefonen på Post i butikk rett borti gata.

Så Ragnhild kan nå flotte seg med en iPhone 4, mens jeg fortsatt sliter med min første generasjons iPhone. 

Objektivet er i Trondheim

sigma-50mm-f1Fikk nettopp en SMS om at objektivet var ankommet butikken. Jeg har litt lyst til å stikke inn til byen og hente det med en gang, men samtidig har jeg også ting jeg skulle ha gjort her hjemme og i morgen skal jeg uansett inn til byen en tur. Kanskje jeg klarer å vente

Lorem ipsum dolor sit amet.