Tech

Fotografen

IMGP0106Joda, han har kjøpt nytt kamera og er sålangt fornøyd. Vi får se om det ikke blir litt tid til å ta en tur ut med kameraet og ta noen bilder i løpet av helga. 

Jeg får vel se om jeg ikke får tak i de objektivene som ligger i Holmestrand også om ikke så alt for lenge. Og ja, mitt rufsete hår kommer ekstra godt frem nå som kameraet har blit bedre.

Lykkelig eier av Pentax K-x

IMGP0011Brukte lunchen i dag til å ta en kopp kaffe med Ragnhild og kjøpe kamera. Det er en lykkelig kameraeier som her er blit fotografert for første gang med sitt eget nye kamera. Jeg har noen gamle objektiver fra den analoge tidsalderen jeg skal få hentet i Holmestrand så jeg har litt mer å leke med, og på sikt blir det nok noen innkjøp av nye (eller ihvertfall digitaltilpassede objektiver også). Jeg gleder meg allerede til å se hva kameraet er godt for. 

Havari

1I fjor bestemte datamaskinen til Ragnhild seg for å ikke ville virke lenger. I morges gjentok den dette lille stuntet. I fjor skrev hun fortsatt på avhandlingen sin og det var krisestemning i heimen. Nå er avhandlingen ferdigskrevet, doktorgraden forsvart og det hele ble tatt med fattning. 

Som i fjor ble løsningen å gjenopprette til en tidligere backup. Det tok litt tid og all programvare er ikke helt oppdatert nå, men det får jeg heller ta i løpet av de neste dagene. Det viktigste er tross alt at at maskinen fortsatt lever, så får vi se om ikke høsten kanskje bringer en ny datamaskin som ikke går inn i zombiemodus en gang i året

Lorem ipsum dolor sit amet.