Tech

Det blå lynet

DSC05046Etter å ha vært i bryllup på Hell skulle vi plukke opp brudeparets bil på Gardermoen og kjøre den inn til byen. , 

Bilen er ikke stor, men har overraskende god bagasjeplass. På motorveien merket vi fort at den ikke var noen racerbil, men så lenge man ikke har behov for å bryte fartsgrensene så er det ikke noe problem. Vel inne i byen kom bilen til sin fulle rett. Ingen gir og bry seg med, grei svingradius og en drøm og lukeparkere med. Bilen lager lite lyd, bare en svak hvining fra el-motoren. Det vanskelige er jo selvfølgelig å vite at man har startet bilen for det er ingen motorlyd når man ikke kjører. Bilen ser ut som om den er laget i samme type plastik som leketraktorene man finner i sandkasser, men uten at den ser billig og lite solid ut. 

Nå er en kvart million en del penger for en bil som man bruker 25% av "tanken" på en tur fra Gardermoen og inn til Oslo ganske mye. Den duger heller ikke til de helt store ferieturene, men er det valget man vil gjøre så er det en strålende bil. 

Skjermbulk

DSC05025Det første tegnet på at man har lyst på ny laptop er vel at man begynner og miste den i gulvet.

Powerbooken har tjent meg trofast i snart 3 år og jeg har egentlig ikke noe behov for å bytte den ut. Til tross for en solid bulk så fungerer skjermen utmerket. Jeg kommer neppe til å kjøpe meg en ny en med første, men det frister jo med en ny en på sikt. Problemet er bare at jeg ikke er så veldig glad i tastaturet på de nye Macbook Pro'ene.

Lorem ipsum dolor sit amet.