Tech

Fikk brev fra Google i dag

Google vil gi meg 750 kroner i reklame så jeg kan begynne å reklamere for Gunleiksrud Consult. Google ads er vist veldig effektivt og jeg kan nok nå ut til mange nye kunder selv om jeg bare bruker de 750 kronene de gir meg. Spørs om jeg ikke lar de 750 kronene være ubrukt. Gunleiksrud Consult er egentlig ikke så interesert i flere kunder. Vi i Gunleiksrud Consult driver mest med oppsøkende salg så vi kan velge kundene våre selv. Vi velger og jobbe for deg, du henvender deg ikke til oss.

Men det var jo litt hyggelig å få post fra Google da. Det er godt å vite at noen tror på Gunleiksrud Consult og ønsker og hjelpe oss med å nå ut til potensielle kunder.

Google peker til min blog

screenshotJeg har kanskje ikke den bloggen med mest lesere, men når jeg googlet barfotsko i dag så var det faktisk en linkt til min blog som var første treffet.

Jeg konkluderer med at det ikke er skrevet så mye om barfotsko i norske medier og at det at jeg faktisk har tatt meg bryet å legge inn meta tags faktisk gjør at søkemotorene finner bloggen min.

Jeg tviler på at dette betyr at jeg kommer til å få tusner md besøkende og kan tjene meg en formue på gjennom Google Ads i bloggen min, men det er nå litt festlig å se sin egen blog komme opp som første treffet på  et google søk. At treff nummer to er om hestesko får jeg heller bare overse. 

Aspire One vs iPad, take 2

Etter at Ragnhild tok med seg Aspire One'en til Finland viser det seg at den kun vil virke når den er koblet til strøm. Batteriet er ifølge batteriindikatoren på maskinen i fin form, men uten ladestrøm så vil ikke maskinen virke. 

Kanskje er det en dårlig kontakt, kanskje er det bare dødt.

Aspire One vs iPad

acer-aspire oneRagnhild skal til Finland for å prate på et seminar i Turku. Så da var det på tide å blåse støv av min Acer Aspire One igjen. Vi har jo kvittet oss med de tre iPadene vi hadde med hjem fra USA så Aceren er nå den lille kjekke til tur igjen.

Det første jeg gjorde var selvfølgelig og oppdatere softwaren, men selv med up-to date version av alle drivere og slikt så merket jeg meg at den var betraktlig tregere enn iPaden var til e-post, surfing og slikt. Tastaturet er også litt lite for mine hender og det er nesten så jeg vil si jeg foretreker iPad tastaturet, men bare nesten.

Den har heller ikke i nærheten av samme lagringsplass eller batterikapasitet, skjermen er dårligere, men til gjengjeld har den slike ting som USB-porter, skjermutgang, minnekortleser og mulighet for tilkobling av internett via kabel.

Hvis jeg skulle velge i dag, etter å ha brukt begge, hva ville jeg valgt? 

iPaden så klart. Fordi med det lille tastaturet og den begrensede batterikapasiteten så ville jeg med Pages, Numbers og Keynote sannsynligvis vært mer produktiv med en iPad enn med en Aspire One.

iPad vs. Pentax K-x

iPad nummer tre er nå solgt og jeg har startet med innhenting av tilbud på kamera. Går ting litt fort har jeg forhåpentligvis nytt kamera i løpet av en ukes tid.

Lorem ipsum dolor sit amet.