Roadtrip dag 7: Big Sur - Berkeley

DSC04731DSC04732DSC04801DSC04819Nede blandt Redwood trærne på campingplassen var det stille når vi våknet, det var også ganske mørkt til tross for at solen var stått opp. Så isteden for å spise frokost nede i mørket kjørte vi et lite stykke og fant en fin plass med sol og utsikt over Stillehavet. Ragnhild disket opp med pannekaker og etter en rolig frokost i sola var vi klare til å utforske Big Sur.  

Big Sur er som sagt som å kjøre langs en fjord på Vestlandet, men av og til dukket det opp små perler som Mc Way Falls. En liten foss som treffer en liten strand. Tidligere tror jeg det var en privat strand, men nå er den en del av en Julia Pfeiffer Burns State Park og ikke tilgjenglig for publikum lenger. Litt synd da jeg hadde litt lyst til å ta en liten dukkert på den idylliske stranden. Vanntemperaturen tatt i betraktning er det kanskje like greit vi ikek hadde muligheten. 

Turen gikk vidre opp kysten, gjennom Carmel der Clint Eastwood har vært borgermester og opp til Santa Cruz hvor vi spiste lunch. En spasertur langs stranda og en solid burger senere var vi på vei vidre fra Santa Cruz og hjem til Berkeley. Vi kjørte gjennom området som er kjent som Silicon Valley  og inn i rushtrafikken i Oakland. Det er en ting når det står i 3 felter hver vei ut av Oslo, men når man teller 7 felter hver vei og trafikken ikke rører på seg skjønner man at ting kan ta tid.

Lorem ipsum dolor sit amet.