Roadtrip dag 6: Redondo Beach - Big Sur

DSC04706DSC04717Redondo Beach ligger et steinkast fra Hermosa Beach hvor vi spiste frokost. Derfra gikk turen tilbake ut av Los Angeles og nordover kysten langs Highway 1. I og med at hotellet vårt ikke var mer enn et par hundre meter fra Highway 1 kunne vi selvsagt ha kjørt rett ut på den, men vi valgte å prøve oss på en av de større veiene for å komme fortere ut av byen. Etter en times tid var vi i Santa Monica og Highway 1 lå forran oss hele veien opp til San Francisco. 

I starten kjørte vi langs strender og så surferene i vannet, men etter hvert som vi kom opp i Big Sur området ble det mer som å kjøre langs norske fjorder. Bratte fjellvegger og svingete veier. Flere steder var veien under reperasjon da deler av den var blit tatt av ras i løpet av vinteren. Planen var å overnatte på en av campingplassene ved Julia Pfeiffer Burns State Park, men disse var alle fulle og vi endte opp et par svinger lenger opp kysten på en campingplass med store redwoods rundt seg. 

I løpet av kvelden kom vi i prat med ei svensk jente og amerikanerene hun var sammen med der. Det viser seg at i Santa Cruz (hvor disse var fra) kan man få kjpt øl fra både Nøgne Ø og Håndbryggeriet. Håndbryggeriet var favorittbryggeriet til en av disse amerikanerene, og det deprimerende var at en halvliter med norsk øl kostet omentrent like mye i Santa Cruz som det gjør på polet hjemme.

Lorem ipsum dolor sit amet.