Roadtrip 2010 - konklusjonen

Så var vi tilbake i Berkeley, bak oss har vi mange mil på amerikanske veier og mange gode opplevelser. Byene var ikke mye og skryte av selv om hotellrommene var fine (og billige). Opplevelsene de hadde vi nærheten av campingplasser. 

Hvis vi kommer tilbake til USA og får muligheten til å gjøre noe slik igjen er vi enige om at hotell kan være greit en til to netter i uka for å få seg en varm dusj og tilgang til internett. Men 2-3 netter i hver ødemark er det egentlige innholdet i turen. Vi fikk ikke besøkt Monument Valley som ihvertfall på min liste står ganske høyt opp over steder i USA og besøke. Yosemite er bare en 4-5 timers kjøretur fra Berkeley, men vi fant ikke tid til den heller på turen vår. 


DSC04511
Halveis i turen spurte vi oss selv om ikke det egentlig hadde vært bedre om vi hadde latt Hawaii ligge for seg selv ute i havet og brukt to uker på bilturen isteden.  Heller svinge bilen nedom Mexico enn å fly til Hawaii. Når det er sagt så hadde vi en strålende tur til Hawaii også, og bilturen ble ikke dårligere av at den ikke var på to uker. 

Men neste gang...

Nå er det ikke lenge til vi skal reise hjem til Norge og jeg kjenner jeg begynner å bli litt rastløs. Jeg er innstilt på hjemreisen og da kan egentlig ikke de siste dagene gå fort nok. Samtidig skulle jeg gjerne hatt mer tid til å se USA. Isteden får jeg drømme om fremtidige ferier. 

Lorem ipsum dolor sit amet.