Oslohelg

Nå som vi ikke lenger bor i Oslo blir Oslobesøk litt mer ekskulsive. Denne gangen fly vi ned og kjørte hjem, og timene mellom brukte vi på jobb, IKEA og en bedre middag med gode venner.

VI fløy som sagt ned, etter å ha testet ut vår lokale togstasjon Skansen. Et lite stopp  rett utenfor Trondheim. Ypperlig til flytogbruk. Flyturen tror jeg var rimelig hendelsesløs, jeg sov ihvertfall hele veien og vel fremme i Oslo ble det frokost på Byporten, så litt jobbing, lunch på Nighthawks, et besøk innom Øyakontoret før litt turen gikk ut til Ulleren hvor det ble middag, fiksing av internett og Gullrekka.

DSC00008

Lørdag startet med et besøk på IKEA for å plukke opp noen småting de ikke hadde i Trondheim og noen ting vi ikke hadde tenkt på at vi trengte tidligere. I motsettning til i Trondheim hvor vi spiste på IKEA hver gang vi var der stoppet vi heller innom Henie Onstad senter og spiste lunchj på Bølgen og Moi.

IMG_0485

Helgens høydepunkt kom lørdag kveld når vi satte nesen mot Kampen Bistro for å spise sammen med noen venner. Sammen med Geir, Annette og Øivind spiste vi oss gjennom en treretters med god vin til. Formålet med turen var å drikke en Travaglini Il Sogno som vi var blit tipset om i August, og den skuffet ikke. Til tross for at jeg hadde fått beskjed på forhånd om at den skulle være lagt til temperering viste det seg at den var alt for kald når vi kom, men med litt godvilje og håndvarming fikk den riktig temperatur og den passet perfekt til lammet og rotgrønnsakene vi fikk til hovedrett. Il Sognoen var fantastisk. Vinen utviklet seg gjennom måltidet og disse tørkede nebbiolodruene gav en spesiell vinopplevelse. Etter litt ost, kvæfjordskake og enda mer vin gikk turen etter hvert hjem med buss. Skikkelig voksne følte i oss der vi dro hjem når andre dro på byen, men så hadde vi godt over 500 km å tilbakelegge i bil på søndagen.

Vi startet relativt tidlig på turen nordover, stoppet innom på St. Haugen hvor jeg plukket opp et nytt par barfotsko, kjørte til Espa og spiste boller, lunch på Dombås og i god tid til Dagsrevyen kjørte vi inn i Ilevollen 7. 

Lorem ipsum dolor sit amet.