London

3 netter i London og vi rakk ganske så mye. 

Vi kom til Paddington Station på Torsdag kveld og fant fort hotellet vårt, Hilton London Metropole. Bra standard, men ikke like store rom som det var på tilsvarende hotell i statene. 

DSC05089Etter en litt treg morgen på Fredag tok vi turen til Holborn og stoppet innom bokhandelen på LSE. Ragnhild fikk en ganske bra fangst der. Fra bokhandelen gikk turen så vidre til nærmeste postkontor så vi slapp å bære bøkene rundt hele dagen. Esken viste seg å være vansligere å brette sammen enn man skulle tro, men etter en liten stund så var esken blit til en solid eske og bøkene hadde fått plass oppi den. Fri for bøker (og en LSE kopp) ruslet vi vidre ned mot Covent Garden hvor det har dukket opp en gigantisk eplebutikk. iPhone 4 viste seg fort å koste mer i England enn i Norge, men da det uansett ikke sto på handlelista så medførte det ikke nevneverdig med irritasjon. Når det blir på tide med ny iPhone og kanskje en iPad så spørs det om ikke turen må gå til New York. 

DSC05091Etter en snartur tilbake til hotellet for å skifte spiste vi middag før vi så The Secrets of Sherlock Holmes på Duchess Theatre. Stykket har kanskje ikke fått de beste anmeldelsene, men vi likte det og syntes det viste en side av Sherlock som ikke kommer så godt frem i de historiene vi kjenner om ham. 

Lørdag startet med frokost ved Borough Market sammen med noen venner av Ragnhild, for så å vandre rundt på markedet og smake på ost, pølse, skinke, olivenolje og chilli. Etter på gikk turen til Shakespeare's Globe, hvor vi så The Merry Wives of Windsor. Vi hadde ståplasser forran scenen (og uten tak) så vi var taknemlige for at regnet ventet et par timer med å komme. Etter et par timer med stående teater ble det mexicansk middag på Wahaca sammen med en av Ragnhilds barndomsvenninner. Mye god mat til en rimelig penge, men servicen var (som på den indiske første kvelden og det italienske kvelden før) ikke akkurat til å skryte av. Så etter at Ragnhilds venninne dro vidre til et releaseparty for en plate tok vi igjen turen til hotellet vårt.

DSC05111Søndag ble den rolige dagen da vi ikke gjorde stort. Etter å ha checket ut av hotellet gikkv i til Baker Stret 221B for å ta en titt på Sherlocks nabolag, derfra gikk turen ned Marlybone High Street hvor vi fant en fantastisk bokhandel (uten å kjøpe noe), tittet i en ostebutikk og spiste cream tea til lunch. Derfra gikk turen gjennom Hyde Park og tilbake til hotellet for å plukke opp bagasjen og peke nesen mot flyplassen. Vi hadde selvfølgelig allerede spist da vi oppdaget at Gordon Ramsey's Plane Food. Og med det var nok en tur til det store utlandet over.

Lorem ipsum dolor sit amet.