Sløv katt

I går var Apollo hos veterinæren for tannsteinfjerning. Der vi klarer å si "aaaaa" og gape så tannlegen får gjort jobben sin er det åpenbart at katter flest har tannlegeskrekk da de gjerne får full narkose. Narkose, som de som har fått det vet, har ofte ganske kraftige ettervirkninger. Man føler seg slapp og sløv, kvalm, har ikke matlyst og har kanskje litt dårlig balanse og koordinasjonsevner også.

Apollo sjanglet fælt når han kom hjem. Han sovnet riktignok ikke med hodet i matfatet, men han hadde problemer med å løfte hodet, så han fikk mye mat på snuten sin. Normalt når han ligger så legger han hele hodet ned på gulvet, i går var det som regel bare tippet forrover med snuten parkert i parketten. 

Utpå kvelden ville han ut på terassen, men han hadde ikke energi nok til å hoppe opp på kanten for å se utover bakgården. Vi løftet ham opp og mens han satt der og snuste på den friske luften så viftet han litt med halen for første gang.

Vi fikk selvfølgelig også en runde med oppkast. Bare veske, så jeg tror han hadde drukket for mye vann for fort. Nå dagen etter så er han mye piggere, men fortsatt litt sløv. Halen henger som et slapt slips og han er åpenbart ikke kommet over bivirkningene av narkosen enda. Veterinæren sa han nok kom til å være litt slapp i dag også, så det er vel som forventet, men vi håper jo han er tilbake til sitt gamle jeg (men med renerer tenner) i løpet av dagen.

Lorem ipsum dolor sit amet.