Raritetskabinettet

IMGP1207Da er vi på plass i Trondheim.

Vår nye adresse er Ilevollen 7, 7018 Trondheim.

Vi hadde avtalt med flyttebyrået at de skulle komme mandag formiddag, men etter noen telefoner ble det klart at trønderske flyttefolk har en annen oppfattning av formiddagsbegrepet enn oss østlendinger. Kl 17:20 stoppet bilen opp i Korsgata og vi hadde da allerede båret ned det meste unntatt de store og tunge møblene. Innlastning i Korsgata gikk derfor relativt fort, men vi var likevell glade for at vi hadde booket om flyet vårt. 

DSC05128

Hjemme hos Ragnhilds foreldere var det bare esker og noen sekker med klær som skulle hentes så alt i alt var vel flyttelasset ferdig pakket i bilen rundt kl 20 på mandag kveld, sånn ca 30 min vårt opprinnelige fly skulle gå. 

IMGP1178Turen opp til Trondheim var relativt hendelsesløs og vi sloknet fort på hotellet. Tirsdag morgen var det tidlig opp og kl 07:30 sto vi i regnet utenfor Ilevollen 7 og ventet på selgeren så vi kunne få nøkkel og begynne innflyttingen. Med det mener jeg selvfølgelig at vi fikk nøkkel, lånte bil av en kamerat av Ragnhild,IMGP1175 kjørte inn til byen og tok en kopp kaffe på vei til IKEA hvor vi kjøpte seng, sovesofa, kjøkkenbord og en hel del andre ting før vi kjørte tilbake til Ilevollen og tok imot flyttelasset som endelig hadde kommet fra Oslo.

Noen timer senere kom budet fra IKEA og leverteIMGP1188 varene våre. Vi puslet kjøkkenbord så vi kunne spise middag. Etter første middag i nytt hjem bygde vi seng så vi kunne sove i vår egen leilighet og ikke trengte å ta inn på hotell. 

DSC05137På et eller annet vis klarte vi også å bake brød i løpet av tirsdagen så onsdag kunne vi starte dagen med hjemmebakt brød med brunost. Resten av dagen gikk med til mer IKEA byggesett og et besøk fra Canal Digital som noe forsinket grunnet årets første snø bragte oss TV og internett. Middagen ble inntatt på IKEA hvor vi gjorde nok en stor handlerunde som ventes inn døra nå torsdag kveld.

DSC05140I dag er det torsdag og vi har etter et par dager i Trondheim troen på at vi kommer til å trives i den nye leiligheten vår. Ting begynner å komme på plass selv om stua fortsatt er okkupert av pappesker. Vi har et lite hjørne som er vårt, og  når vi får opp garderobeskap i gangen og på soverommet, samt noen ekstra hyller på kontoret så burde vi kunne pakke ut av de siste eskene og få ryddet resten av stua også.

Livet i Ilevollen ser ut til å kunne bli ganske så bra etterhvert.

Lorem ipsum dolor sit amet.