Nok en uke uten jobb

Nok en uke har gått og jeg har fortsatt ingen jobb. 

På mandag var jeg hos et bemmanningsbyrå i forbindelse med en jobb jeg søkte på og neste uke ser det ut til at jeg skal på intervju hos de som har selve jobben. Det er snakk om forsendelser med fisk til inn og utland og de trenger en logistiker til å håndtere denslags. Det er jo nettopp slikt jeg har utdannet meg til så jeg krysser fingrene og håper jeg gjør et godt inntrykk når jeg treffer dem.

Jeg har fått sendt ut et par søknader på stillinger som ser spennende ut og også fått et par beskjeder om jobber jeg ikke får, blandt annet den prosjektlederstillingen jeg håpet på. Litt surt er det alltid når noen andre får jobben, men etter søknader og intervjuer så er det ihvertfall godt og vite at man søker på de rette jobbene og er med helt til siste runde.

På den positive siden så ble jeg oppringt av bemanningsbyrået som håndterte en av de andre stillingene jeg fikk nei på og de ville gjerne snakke med meg selv om jeg ikke hadde vært riktig person til akkurat den stillingen. De mente jeg hadde en utdannelse og erfaring som passet godt hos dem og ville gjerne ta en prat med meg. Ikke med tanke på noen spesifik stilling, men i tilfelle det dukker opp noe jeg kunne passe til.

Så alt i alt en positiv uke selv om jeg ikke har fått noen jobbe enda. Og som jeg har blit fortalt av to forskjellige rekruterings/vikarbyråer denne uken så er ikke de første månedene på året den mest hektiske perioden i den bransjen, men det begynner og ta seg opp nå. Noe jeg forsåvidt også har sett på stillingsannonsene de siste par ukene.

Lorem ipsum dolor sit amet.