Når innekatt blir utekatt, dag 3

Apollo har fått sansen for dette med å være ute. Han er ingen utekatt enda, men han synes det er veldig spennende å gå ut i bakgården og snuse rundt. Så spennende at han gjerne sitter forran utgangsdøra og maser (høyt) om å få gå ut. Og når vi først går ut så er han den første ned trappa.

I morges var han med ut når jeg hentet avisa før frokost, men da jeg bærte ham inn igjen med en gang ble han mild sagt sur og satt i gangen og mjauet mens vi spiste frokost.

Etter forkost gikk vi ut en snartur og jeg så ganske raskt at vi ikke var alene i bakgården. Nabokatten, en hunkatt som nok er mer vant til andre katter enn Apollo,kom snikende opp på Apollo mens han satt og tittet inn kjellervinduet (kanskje i håp om å få sett Frank, bulldoggen som bor i kjelleren). Det hele ble litt skummelt og Apollo løp inn og satt seg i vinduet og tittet ned på den andre katten.

Men så kommer han ut igjen og denne gangen viser han hvem sin bakgård det er. Han markerer tydlig at det er han som er sjefen og skremmer den andre katten under bilen.

Ragnhild og jeg er nå veldig stolte av Apollo.


Lorem ipsum dolor sit amet.