Gaustatoppen

IMGP0451Etter en liten stopp innom G-Sport på Rjukan kjørte vi opp til Stavsro og startet på turen opp til Gaustatoppen. 4,5 kilometer opp til toppen og ganske mange høydemeter. 

IMGP0546Turen opp tok oss litt over halvannen time og vel fremme ved turisthytta ved Gaustatoppen belønnet vi oss selv med vaffler og litt brus sammen med vår medbragte niste.  Oppe på toppen fant vi også en geocache og fikk tatt noen bilder så vi kan bevise at vi begge var der oppe.

På vei opp var det fint og varmt, men når vi kom opp til toppen kom det en stor mørk sky mellom oss og sola. At vi ikke lenger holdt oss i bevegelse gjorde det nok ikke noe bedre. Til tross for at Ragnhild ser ut som om hun er kledd for vintervær så er det faktisk bare i slutten av juli. skjønt det er også på over 1800 meters høyde.

Turen ned tok omentrent like lang tid, men var mye lettere, og når vi var tilbake i bilen spiste vi sjokoladen som hadde ligget i sekken hele veien turen. Det ble jo tatt noen bilder underveis og de har endt opp på facebook og på mine bildesider. Vi var også oppe på Gaustatoppen for et par år siden, da var været et helt annet.

Lorem ipsum dolor sit amet.