Ferie med 2x2

For et år siden var jeg inne i siste uka mi med foreldrepermisjon, nå er jeg på første dag med ferie. Jeg sier “ferie” fordi jeg har fri fra jobben, ikke fordi det på noen som helst måte er noe hvile å hente i dette.

Barnehagen er stengt i 3 uker og jeg har tatt 2 uker ferie, en alene og en hvor Ragnhild også har ferie før hun skal være hjemme med dem i en uke. 

Vi startet dagen med å følge Ragnhild til T-banen når hun skulle dra på jobb. Det resulterte i gråt når døren på T-banevogna gikk igjen og unga skjønte at de ikke skulle være med på banen.

Etter en kjapp tur på butikken fant vi oss en lekeplass.

Tabbe #1 var å finne en lekeplass med to forskjellige husker. Begge ville ha husken til venstre og begge valgte gråt som virkemiddel når de ikke fikk den.

IMG 4728


Heldigvis er det flere lekeplasser i nærheten så vi fant fort en ny lekeplass med to like husker. til tross for dette så var ikke lekeplassen bra nok. Jeg fikk aldri noen forklaring fra dem, men det tok ikke mer enn 5 minutter før vi måtte finne et nytt sted.

IMG 4732


Kampen skole ligger like ved og der er det også en lekeplass. Riktignok beregnet på litt større barn, men når du er alene med 2x2 så er man villig til å prøve det også i håp om at den blir godkjent. Der var det 6 like husker i samme huskestativ, hvilket selvfølgelig betyr at alle må testes ut. Nei, denne er ikke bra nok, jeg vil prøve den neste. Og så videre.


Tabbe #2 er å velge en lekeplass med sånne klatregreier og så løfte den ene opp så den andre legger seg ned og spreller fordi det ikke er plass til begge to i høyden. Og ikke mange nok meg til å passe på to unger i høyden heller for den saks skyld.

IMG 4733


Men Kampen Skole var til tross for dette å regne som en suksess. Vi må ha vært der i sikkert en time og mesteparten av tiden var de fornøyde selv om jeg måtte jobbe hardt for å etterleve alle deres ønsker.

Tabbe #3 var å ikke huske at de på Kiwi hadde brukt 2 av de 3 barnevognene til å sette salgsvarer i. Dette ble jo en liten sak vi måtte håndtere på lørdag, men da var vi 2 voksne med dem i butikken. 

IMG 4734


Til tross for dette kom vi oss gjennom butikken uten alt for mye bråk. Riktignok var det på nippet til mistillitsforslag når de ikke fikk spise bollene de hadde forsynt seg med før etter at de hadde passert kassa og ting var pakket i pose. 

Så nå har jeg tenkt til å dra på besøk til mine foreldre i et par dager. Med litt flaks så betyr det at både jeg og foreldrene mine får muligheten til å teste ut det å ha bare en unge litt. 

Lorem ipsum dolor sit amet.