Cobb Salad

Når jeg har spist lunch ute så har jeg i lang tid endt opp med en burger eller noe annet som vel så gjerne kunne vært middag. I Berkeley derimot ble det en hel del salater. Cæsar salaten dukker jo opp overalt, og med litt kylling på så blir det jo litt mat av den, men jeg synes nå at en salat som består av no tørt brød, en type salat og litt dressing blir veldig kjedelig.

På Manny's Tap Room i Berkeley fant jeg Cobb Salad. En deilig salat med egg, bacon, kylling, blåmuggost, og avokado. Mange smaker og mye mat i den salaten. Det finnes sikkert mange varianter over en Cobb salat, men alle jeg har smakt har vært veldig gode.

Etter at vi kom hjem fra USA har vi vært ute og spist lunch noen ganger, men Cobb salaten har ikke vært og finne på menyen. Det var før jeg fikk høre at en bekjent hadde spit en Cobb salat på Nighthawks Diner på Løkka. Så denne helga fikk jeg tatt turen innom og fikk meg en Cobb salat. mmmmmm, nydelig var den. Burger med fries som jeg forrige gangen jeg var der imponerte egentlig ikke no særlig, men de lager en skikkelig god Cobb salat der.

Anbefales.

Lorem ipsum dolor sit amet.