Bill. mrk.: Ikke lenger arbeidssøkende

Etter snart et år i Trondheim uten at jeg har funnet meg noen jobb bestemte vi oss for å sikte tilbake mot Oslo. Vi kontaktet megler, fikk takstmann og fotograf på besøk og gjorde oss klare til å selge leiligheten. Vi så for oss å være tilbake i Tigerstaden før jul.

Når vi først gjorde oss klare til å selge fikk jeg selvfølgelig mange positive tilbakemeldinger på jobbsøknader og før fotografen rakk å komme på besøk hadde jeg plutselig avtalt mine første fire intervjuer på flere måneder.

Ting skjedde fort og nå har jeg altså fått jobb. Noen fikk kanskje med seg at jeg var i Stavanger en tur på fredagen og det ble der og ikke i Trondheim eller Oslo jeg fikk jobb. Ikke helt det vi så for oss når Ragnhild takken ja til stillingen ved NTNU, og ikke helt det vi så for oss når vi bestemte oss for å selge leiligheten og returnere til Oslo.

Alle detaljer er ikke avklart enda, men i løpet av Oktober kommer jeg til å flytte til Stavanger, hvor Ragnhilds far har en leilighet, og der vil jeg begynne og jobbe for Bring Frigoscandia. Rogalandskontoret holder på å ta over ansvaret for koordineringen av kjøl/frys til og fra de store distribusjonshubbene i Frankerike og BeNeLux-landene. Fisk ned og frukt/grønt tilbake.

Alle detaljer rundt oppstart er ikke avklart enda, men retur til Oslo med andre ord utsatt og jeg blir stort sett å finne i Stavanger i tiden fremover.

Med mindre noen kjenner noen som er hypp på å gi oss 3 mill. for leiligheten så er også leilighetssalget midlertidig lagt på is. Vi beholder leiligheten her ihvertfall frem til sommeren da vi ikke kommer til å pådra oss de store utgiftene til bolig i Stavanger.


Lorem ipsum dolor sit amet.