Livet

Ny bil

Think ciyt.img_assist_customNei, vi har ikke kjøpt oss bil, men vi har kjøpt en andel i Trondheim Bilkollektiv og de har mange fine biler. Med en andel i bilkollektivet har vi med andre ord tilgang på bil til en rimlig penge uten selv måtte kjøpe oss bil. andelen koster 2500,- og de pengene får vi tilbake når vi melder oss ut. Årsavgiften er på 900,- og dagsprisen verierer fra 150,- til 400,- avhengig av biltype. Så for en liten sum i året har vi tilgang til bil når vi trenger det uten å pådra oss alle de ekstra kostnadene som følger med det å eie en bil. Og de har alt fra små bybiler til stasjonsvogner og varebiler. De har med andre ord bil som passer for hyttetur, turer til IKEA og småturer for å bli kjent i Trondheimsområdet. 

Og så gir det litt god miljøsamvittighet å være med i et bilkolletiv.

Dag 23

23 dager er det siden vi fikk nøklene til leiligheten her på Ilevollen. I løpet av disse 23 dagene har vi vært 3 ganger på IKEA, vi har satt sammen mer IKEA møbler enn jeg tror jeg har gjort i de 35 årene før jeg flyttet hit.  Vi har møtt folk til lunch inne i sentrum, vi har hatt middagsgjester og jeg har vært på Samfundet for første gang.


Snøen har kommet to ganger, men denne gangen ser det ut til at den har tenkt til å bli en stund. Snø og medfølgende glatte veier og fortau fører til enkelte utfordringer på treningsfrontenog jeg har enda ikke kommet meg på SATS enda selv om jeg har gått forbi et par ganger.


Vi har riktignok ikke funnet noen slakter eller grønnsakshandlere som vi er så vant med i Oslo, men vi har funnet noen gode butikker og noen søndagsåpne butikker og en som ligger bare et steinkast fra døra.


Ragnhild har kommet igang med jobben på NTNU selv om kontoret hennes der fortsatt har visse mangler. Jobbsituasjonen min er litt mer preget av leting og søking, men jeg regner med jeg snart har noe midlertidig så jeg slipper å gå ledig mens jeg fortsetter å lete etter drømmejobben.

Lorem ipsum dolor sit amet.