Livet

Devil Daiquiris and then some...

For noen år siden introduserte Geir og Annette meg for Devil Daiquiris, frossne jordbær daiquiris med chilli. Denne frossne herligheten spredde seg i vennegjengen og når Kristoffer dro til india endte den vist opp med navnet Norwegian Devil i hotellbaren der han bodde.

I dag fikk jeg en link til Gizmodos test av Master of Malt sin 250.000 Scoville chilli vodka. Jeg tenkte umiddelbart på noe tørket chilli og sprit jeg har liggende. 

Picture 3Man tager altså litt tørket Naga Bhut Jolakai (tidligere verdensmester i strekeste chilli) og en flaske med taxfree rom som egner seg godt til Devil Daiquiris.

Picture 4

Jeg har ingen formening om hvor mye som skal til for å få litt styrke på denne mixturen så jeg tok 3 tørkede chillier, knuste dem og hadde dem oppi flaska.

Rist, la stå og vent noen uker og filtrer så gjennom et kaffefilter eller to.

Jeg misstenker at den kan bli en anelse for sterk til å brukes uten å blande den med annen rom, men det blir sikkert en varm opplevelse og eksperimentere seg frem til et akseptabelt blandingsforhold. En og annen sterk drink kan det jo hende det blir før man finner riktig forhold.

Livet på Kampen

Det siste året har vært ganske begivenhetsfullt. Siden forrige blogpost har jeg begynt i ny jobb i Stavanger, mistet den jobben grunnet ordresvikt hos Bring Frigo, flyttet tilbake til Trondheim, fått jobb i Oslo, flyttet tilbake til Oslo, kjøpt leilighet på Kampen, solgt leilighet i Trondheim, flyttet inn i ny kåk, revet en vegg, satt den opp igjen med en skyvedør, hatt flere turer til IKEA og Maxbo enn jeg liker å tenke på og latt Apollo lære seg en ny bakgård og kjenne.

Ganske mye har skjedd med andre ord.

Det er ganske godt å være tilbake i Oslo igjen.

Lorem ipsum dolor sit amet.