Livet

40-årskrisa

I morgen fyller jeg 40 og i dag fikk jeg skatteoppgjøret mitt for 2014. Jeg vant skattelotteriet i år også og tok sporenstraks turen til Finn.no for å se om skattepengene kunne bli til en fet cabriolet i 40-årsgave til meg selv.

Dette er det beste jeg kunne få for skattepengene mine.

Screen Shot 2015-07-29 at 10.20.33


Tror jeg får klare 40-årskrisa uten cabriolet. 


Piknikk i parken

Med varmere vær kommer også muligheten til å sitte ute på gresset i parken rett borti gata sammen med ungene. Ikke at 2 krabbende små på et piknikkteppe er forenlig med å sitte rolig.

IMG 3239
IMG 3241
Screen Shot 2015-07-03 at 14.03.04
Pappapermen går mot slutten

IMGP4105

Fredag om to uker er jeg ikke lenger i pappaperm. Jeg har altså vært hjemme sammen med Ingeborg og Tallak i over et halvt år nå. Et halvt år hvor voksenkontakt har vært unntaket snarere enn reglen. Et halvt år hvor arbeidsdagen har gått ut på å sørge for at de har fått nok mat, tørre bleier og at de ikke fyker i tottene på hverandre. Noen dager har det vært lekende lett, andre dager har det vært fryktelig tungt. Ikke bare fordi de noen dager har vært veldig krevende og noen dager veldig medgjørlige, men kanskje mest fordi det å være hjemme med to babyer ikke gir samme utfordringer som det å ha en jobb å gå til. Det er på mange måter litt som å gå arbeidsledig lenge. Man har ting å gjøre, men man møter ingen.

Men nå er det snart slutt. Bare to uker til så er permisjonen over og jeg får be NAV om at de finner noen penger til meg fra en annen pott. Mens jeg var ute i permisjon så har APL lagt ned Oslokontoret, flyttet arbeidsoppgavene til Polen og  jeg må finne meg noe annet å gjøre. Nå hadde jeg kun en midlertidig kontrakt i utganspunktet, så jeg var forsåvidt forberedt på at jeg måtte skaffe meg en ny jobb, men det har ikke akkurat gjort det lettere. Og jobbsøkingen min de siste par-tre månedene har ikke akkurat gitt inntrykk av at den Blå/Blå regjeringa er på rett spor når de gjør det lettere å ansette folk midlertidig. Så da blir det nok en periode på NAV frem til jeg finner meg en jobb. En kort en håper jeg.

Lorem ipsum dolor sit amet.