Livet

Ikke no photoshop her i gården.

Det ble postet en sak om retusjering av babybilder på FB. Jeg holdt på å vidreposte den sammen med en eller annen vittig kommentar om at ungen på bildet i artikkelen ser ut som en marsipangris, men innså at det egentlig bare var for å kunne poste bilder av mine unger og skryte av at jeg synes de er så perfekte at de ikke trenger å photoshoppes. Ihvertfall på bilder, jeg skulle gjerne justert litt på oppførselen deres til tider. Men siden det egetnlig bar var for å poste skrytebilder så passet det kanskje vel så bra her.

Så helt u-photoshoppa og manipulert på noe vis, her er min siste selfie og de perfekte linselusene som dukket opp når jeg skulle teste kameraet på den nye mobiltelefonen min. 

IMG 2754
IMG 2756

Med perfekt kone og perfekte barn så trenger ikke livet og photoshoppes, det holder lenge med å stille de opp forran kamera.


Ny vogn

IMGP4179

Om det er fordi Ragnhild var borte den dagen Ingeborg reiste seg opp i senga første gangen og Tallak brukte en oljeovn som støttehjul eller fordi det var 11-månedersdagen deres vet jeg ikke, men hun kom ihvertfall hjem fra en uke på Klepp med en gave til ungene.

Stor stas og finne den på stua om morgenen.


11 måneder gammel, snart bursdag nå

I dag er det 11 måneder siden Ingeborg og Tallak dukket opp og krevde mat og bleieskift for første gang. De krever fortsatt mat og bleieskift, men nå gjør de så mye mer også.

IMGP4171

Jeg har erindringer av et bilde i mitt eget album fra da jeg var liten, riktignok ikke så liten, men på det bildet står jeg med åpen skapdør og forsyner meg med “leker”. 11 måneder tok det altså før de begynte å åpne skapdører. De kan ikke gå, de har ikke sagt sine første ord, men kjøkkenskapet skal de tømme. Sofabordet er ikke lenger et trygt sted å legge ting som ikke er godkjent for tygging og på spisebordet må vi holde ting unna kanten for å være sikker på at Tallak ikke forsyner seg.

Det er ikke usannsynlig at det blir innkjøp av barnesikringer til skap i løpet av helgen. Det er jo litt ironisk at det første vi gjorde når vi kjøpte denne leiligheten var å fjerne barnesikringene på alle skapene på kjøkkenet og badet. Nå nesten 3 år senere er det definitivt på tide å få skapene barnesikret igjen.

Lorem ipsum dolor sit amet.