Livet

Nå som 2014 er godt i gang

2014 er godt i gang og jeg er ikke like flink til å oppdatere bloggen min som jeg kanskje burde vært. Fjorårets store nyhet var jo at jeg var tilbake på skolebenken. I løpet av første semesteret fikk jeg tatt eksamen i 6 og på den måten gjort unna halvannet semester på et.

Screen Shot 2014-03-16 at 19.57.07Det kan komme godt med å være litt forran skjema da vi litt før jul kunne fortelle Screen Shot 2014-03-16 at 19.56.57familie og nære venner at vi venter en en dobling av familien i mai/juni.

2 skal bli 4 og nå 28 uker inn i svangerskapet så ser det ut til at alt går på skinner. Vi har fått en del babyting i hus, vi har pyntet opp det som blir barnerommet med litt fargerik tapet og vi har begynt å samle inn babyklær fra venner og kjente som ikke trenger sitt lenger. Barselsøllet er brygget og flasket i påvente av at Ragnhild igjen kan unne seg en øl.

Når vi ikke planlegger å få barn så forsøker jeg å få tiden til å strekke til studier, trening og en ny jobb. I en måneds tid nå har jeg jobbet i American President Lines. Ragnhild har vært 100% sykemeldt i en måneds tid nå. Det er vist helt vanlig for tvillinggravide. Hun bruker tiden på tollprosjektet og drodler på noe som forhåpentligvis blir en bok om mat fra gamle dager (17-1800-tallet.

Lorem ipsum dolor sit amet.