Livet

Nok en uke uten jobb

Nok en uke har gått og jeg har fortsatt ingen jobb. 

På mandag var jeg hos et bemmanningsbyrå i forbindelse med en jobb jeg søkte på og neste uke ser det ut til at jeg skal på intervju hos de som har selve jobben. Det er snakk om forsendelser med fisk til inn og utland og de trenger en logistiker til å håndtere denslags. Det er jo nettopp slikt jeg har utdannet meg til så jeg krysser fingrene og håper jeg gjør et godt inntrykk når jeg treffer dem.

Jeg har fått sendt ut et par søknader på stillinger som ser spennende ut og også fått et par beskjeder om jobber jeg ikke får, blandt annet den prosjektlederstillingen jeg håpet på. Litt surt er det alltid når noen andre får jobben, men etter søknader og intervjuer så er det ihvertfall godt og vite at man søker på de rette jobbene og er med helt til siste runde.

På den positive siden så ble jeg oppringt av bemanningsbyrået som håndterte en av de andre stillingene jeg fikk nei på og de ville gjerne snakke med meg selv om jeg ikke hadde vært riktig person til akkurat den stillingen. De mente jeg hadde en utdannelse og erfaring som passet godt hos dem og ville gjerne ta en prat med meg. Ikke med tanke på noen spesifik stilling, men i tilfelle det dukker opp noe jeg kunne passe til.

giblod.no

Da har jeg vært og gitt blod på St. Olav. Jeg fikk beskjed om at med min blodtype, AB, så kom jeg nok ikke til å bli kalt inn til blodgiving så ofte. Jeg vet jo at med blodtype AB så kan jeg ta imot blod av alle typene, men kun andre med AB kan få mitt blod. Og vi med AB er jo ikke mange prosentene av befolkningen. Det de derimot nevnte som en mulighet var å i fremtiden gi blodplater eller plasma. Jeg tror man da blir koblet opp mot en maskin hvor blodet går gjennom og plasmaen eller blodplatene blir skilt ut mens resten av blodet blir sendt tilbake til donoren.

Om de ikke vil ha alt blodet mitt så kan det jo hende de etter hvert vil ha deler av det etter hvert.

Rollespillhelg

For første gang siden vi flyttet fra Oslo har jeg fått spilt rollespill. Hans-Marius kom opp fra Oslo og sammen med noen av hans gamle rollespillende venner her i byen brukte vi helgen på MechWarrior. Det var en glimrende helg, masse spilling (både mechwarrior og battle tech), noen rolige pils og det ser ut som om det kan være en bra start på en lengre mechwarrior kampanje.

Snart 4 måneder i Trondheim

IMGP1988Tiden flyr og det er nå snart 4 måneder siden vi flyttet til Trondheim og for litt over en måned siden så "flyttet" katten etter. 

Da mine dager stort sett består av jobbsøking og trening er jeg mye hjemme, noe katten synes er en fin ting. Når jeg da mot normalt er ute store deler av dagen så finner jeg en veldig selskapssyk katt når jeg kommer hjem. En katt som forfølger meg fra rom til rom og venter på at jeg skal sette meg ned så han kan hoppe opp i fanget mitt.

Jobbsøkingen pågår stadig. Nå har jeg ikke ført statestikk, men det virker som om det blir lyst ut flere stillinger jeg finner relevant nå enn det gjorde for bare et par måneder siden. Jeg begynner å bli seriøst lei av å ikke ha en jobb, så jeg håper jeg får jobb før jeg begynner og trene så mye at belastningsskadene dukker opp.

Jobbsituasjonen

Jobbsituasjonen den er fortsatt uavklart. 

Før helgen var jeg på et jobbintervju som jeg håper vil bære frukter. Det så ut til at det kom til å bli en rask ansettelsprosess da de ikke hadde lyst ut stillingen men kun tatt kontakt med noen kandidater de hadde funnet gjennom sitt nettverk og jeg var altså en av disse. Men så få timer før intervjuet med meg bestemte de seg for å lyse ut stillingen for å få litt flere kandidater. Jeg skjønner jo at de ønsker flere gode kandidater å velge blandt, men det betyr jo også at prosessen vil ta litt lengre tid. Okke som så krysser jeg fingrene mine.

Jeg har også pratet med et par andre spennende arbeidsgivere den siste uka og sendt søknader, men her vil det nok ta litt lenger tid før jeg får tilbakemeldinger da det fortsatt er en stund til søknadsfristen går ut. 

Jeg krysser fingrene og håper at det snart dukker opp et jobbtilbud. 

Lorem ipsum dolor sit amet.