Apollo vs the World

Screen shot 2011-04-29 at 08.42.25Den siste uka har Apollo begynt masingen litt etter kl 06 om morgenen. Det er ikke mat han vil ha, men en luftetur. Prosjekt Utekatt har gått over all forventning og han har klatret i trær, sneket seg innpå fugler (men ikke kommet nær nok til å anngripe) og han har stukket av fra kattevokteren sin for å kunne løpe rundt i nabolaget uten tilsyn.

De hvite potene hans har fått møkk på seg for første gang siden Apollo flyttet inn sammen med oss og apetitten hans har økt no voldsomt. Disse små lufteturene, på 10-20 minutter forutsatt at han ikke stikker av, har resultert i en markant økning i tørrforkonsum. 

Det er litt synd vi må ta med oss Apollo tilbake til Trondheim igjen nå snart, for vi har ingen stor hage med gressplen, trær og busker han kan boltre seg i. men vi har en gårdsplass og det er andre katter i nabolaget. Forhåpentligvis kan vi snart stole nok på katten til at vi kan slippe ham ut uten å måtte passe på ham. Den siste ukes utvikling er ihvertfall veldig positiv og siden han jo er en voksen katt så burde det gå greit. 

Uansett så har han ihvertfall hatt en fin påske på Ullern selv om togturen ned fra Trondheim ikke var no populær.

Lorem ipsum dolor sit amet.