9 liv er kjekt å ha

Curiosity killed the cat. 
Så galt gikk det ikke denne gangen, men nyskjerrrigheten tok overhånd og katten falt 5 etasjer ned i bakgården, landet i en busk, gjemte seg i nabobakgården og synes vi er teite som puttet ham i et bur og dro til vetrinæren.

photo-2Apollo synes det er stas å sitte ute, snuse på luften og titte ned i bakgården. I dag var han litt mer nyskjerrig på livet i bakgården enn normalt. Han strakk seg litt ekstra for å se hva som skjedde der nede 5 etasjer under. Selv sto jeg inne og tittet ut på ham, kommenterte at han nok strakk seg litt vel langt. Så ser jeg han skli litt, gå kontroll igjen, forsøke og rygge litt for isteden og forsvinne ut over kanten. Jeg kaster meg fort ut og titter ned i bakgården hvor jeg ser en lys katteaktig skikkelse flytte på seg.

5 etasjer lenger ned bruker vi litt tid på å finne katten som har gjemt seg under en busk i nabobakgården. Etter å ha fått ham inn igjen tar vi en titt på ham og finner en sår, det er ikke dypt, men katten skjelver og kan jo ha fått indre skader så vi tar turen til Vetrinæren.

Det ser ut til at katten kun har fått seg en skremmende opplevelse og et lite sår. Værre enn fallet tror jeg det å bli tvunget inn i buret var. Apollo er meget skeptisk til bur, han gjør det alltid til en kamp når vi vil ha ham inn i buret.

5 etasjer skal være en bra høyde og falle fra. Katten rekker å snu seg og gjøre seg klar til å treffe bakken og det er ikke for høyt. Det er vist værre for katter og falle fra 2-3 etasje, og fra 10 etasje da selvfølgelig.

Lorem ipsum dolor sit amet.