Madonna in the rain

regnregn

En ny dag med Madonna på Valle Hovin er snart igang. Alt er ferdig rigget takket være snille folk som jobbet i regnvær tidligere i uka og vi kan slappe av litt mer i dag. til tross for at det er bursdagen min og jeg har synes jeg har oppført meg pent det siste året så er det ikke meldt godvær i dag. Jeg har regntøyet klart selv om jeg håper det meste av regnet detter ned et annet sted og selv om vi ikke kan forvente sol så er det lov og håpe at vi ikke får regn under konserten ihvertfall. 


Det er vanskelig å gjette på no salgstall når været ser såpass dårlig ut, men jeg håper ihvertfall at de 200 folkene som skal jobbe i dag finner veien, har med seg egnet tøy. Selv om regnvær vil føre til mindre trykk i baren så er det ikke slik at vi ønsker stort frafall. Noe må vi nok regne med fra folk som ikke ser på dette som en jobb, men bare no moro de får betalt for. Skjønt de aller fleste er ordentlige folk og kommer selv om været ikke er fantastisk.

Om ikke annet så kan vi regne med mørke skyer i kveld og da blir det også mørkere på scenen. Kanskje Madonna får det som hun vil, hun ba jo tross alt om at noen skulle slå av den sola på Tirsdag. Så alle klager på at vi får mørke skyer og ikke sol kan sendes til Madonnas management.

Ses på Valle Hovin.

Lorem ipsum dolor sit amet.