Bygg, reis deg!

DSC04918DSC04916Om det ikke er streiken som skaper problemer så er det vinden. I løpet av dagen har det taket kommet opp på seksjon 2 til tross for at vinden satt en stopper for dette i flere timer. i Seksjon 3 har vinduene kommet inn i veggen og man begynner å ane hvor tøft dette kan bli.

Inne i seksjon 1 er snekkerene i full gang med å legge gulv til kjøkkenet. Når jeg måtte stikke for kvelden så var gulvet ferdig, veggene  på kjøkkenet hadde reist seg og ting gikk fort fremover. Jeg regner med at når jeg kommer tilbake torsdag morgen er bar og kjøkken ferdig bygs. Vel, selve kontruksjonen da vel og merke, ikke med alt av maskineri og slikt på plass, men ihvertfall som et tomt rom som bare venter på inventar.  Det meste av kjøkkenet venter bare på å monteres, mens barutstyret er forsinket på grunn av transportstreiken.

Seksjon 1 og 2 regner jeg med blir satt sammen i løpet av kvelden. Så snart de er satt sammen så kan bargulvet legges og bardisken bygges. Det går med andre ord veldig fort fremover nå.

Lorem ipsum dolor sit amet.