Festival

Streiken til tross, teltet er på vei

IMG_5282Teltet vi skal bruke på Sukkerbiten, også kjent som Bypaviljongen, har siden transportstreiken startet ligget på en godsterminal i Bergen. Grunnet streken har det ikke vært helt lett å få teltet ut av terminalen og til Oslo. Først bød det på problemer å få lastet teltet, så viste det seg at den transportøren vi hadde booket oppdraget med ikke kunne ta jobben grunnet streik så vi måtte i siste liten finne et annet transportselskap til å ta jobben. Men nå på overtid er teltet vistnok på vei til Oslo og riggingen kan forhåpentligvis begynne tirsdag morgen.

Vi leker ikke butikk

sukkerbiten barDet er riktignok ikke festival, men det er i et telt så da passer det her. 

Det kommer til å dukke opp en ny uteservering i Oslo i sommer. Vi skal ha et ordentlig tilbud så vi trenger en bar og et kjøkken. Vi kunne selvfølgelig gjort noe enkelt, men vi velger isteden å bygge en relativt åpen bar og kjøkkenløsning. Forhåpentligvis får vi opp teltet i løpet av onsdagen. I løpet av torsdagen bør baren begynne og ligne på noe og på torsdag kveld så skal vi klare å servere øl enten baren vår er ferdigbygd eller ikke.

Ny sommer, nye prosjekter

Sommeren 2010 blir noe roligere på festivalfronten for meg. I år gjør jeg kun Øyafestivalen og Miniøya og et superhemmlig prosjekt jeg nok kommer tilbake til i løpet av de nærmeste ukene. Blir en spennende sommer ihvertfall.

Lorem ipsum dolor sit amet.