1 down, 1 to go

DSC02878

En konsert med Madonna unnagjort og en konsert igjen. Vi fikk rigget opp baren rimelig radig i går morges og så ble det mye venting. Det virket som om Madonna kjørte igjennom hele settet før de slapp publikum inn på arenaen. 

Bardriften gikk mer eller mindre på skinner. Var litt uvant å være tilbake til den gamle løsningen med bar på begge sider av arenaen. Det er ikke helt enkelt å supplere baren lengst vekk fra lageret  når man må gjennom folkehavet. Moses klarte å skille Rødehavet, men det er ingen lett sak og skille folkehavet på Valle Hovin nok til å komme seg gjennom med en tralle. 

DSC02885Avisene virker ikke veldig imponert over Madonnas innsats, men jeg hørte nå mange av de betalende gjestene som åpenbart syntes det var en fantastisk konsert.

Ikke helt uventet kom det også et par varmluftsballoner flyvende i lav høyde over stadioen. Den første kom 5-10 minutter for tidlig og var passert Valle Hovin når Madonna kom på scenen, men ballong nummer to timet det hele perfekt og passerte under åpningslåta.

Nå er det en pausedag fra Valle Hovin og det blir tid til å jobbe med Øyafestivalen. Er litt småting som står igjen der, men det begynner å se ut som om det kanskej blir festival i år også.

Lorem ipsum dolor sit amet.